Activiteiten voor ouders met jonge kinderen bij SapperlOOtjes

Tijd om samen met je kind te spelen, moet je maken. Daarom organiseert de familie SapperlOOtjes regelmatig speelzondagen in en rond het atelier in Kalmthout. Op zo’n zondag kun je samen met je gezin met en rond kunst komen spelen. De tientallen speelhoeken geven jouw kind binnen en buiten een fantasierijke omgeving om volgens eigen interesse te ontdekken.  

In de zomer verandert de grote wei achter het SapperlOOtjes atelier voor één zondag in het wOOw speelfestival, de grote zus van onze speelzondagen. Je kan je er samen met je gezin volledig uitleven in festivalsfeer met een knipoog naar kunst. 

En hebben jullie tijdens deze zondagen meneer SapperlOOtjes wat beter leren kennen? Dan komt je kind misschien wel graag terug spelen tijdens een van de dagkampen in de schoolvakanties of kan de circusschool na de schooluren wel een wOOw hobby zijn.     

De familie SapperlOOtjes

Tijd samen vindt de familie SapperlOOtjes zelf ook belangrijk. Daarom zijn de speelzondagen en het wOOw speelfestival echt iets van het gezin samen. Op deze zondagen staan ze alle vier – Hallo meneer en mevrouw SapperlOOtjes en hun dochter Rosalie (°2015) en zoon Lucien (°2013) – klaar om samen gezinnen met jonge kinderen te ontvangen. De tijd met je kind die ze je geven is hun cadeautje voor jouw gezin.